Tratamente SPA acasa | Trucuri sanatate

Fetelor, câte din noi nu ne dorim să mergem la tratamente SPA măcar o dată pe lună? Din motive obiective, nu ajungem la cosmetică prea des. Fie din cauza lipsei de timp , fie din cauza banilor, statisticile ne arată că nu se merge în mod regulat la salon.

Saloanele de cosmetică ne oferă foarte multe servicii și variante de răsfăț, dar dacă nu implică aparatură performantă, le putem face și acasă, fără prea mare dificultate. Avem nevoie de ingrediente pe care le găsim, în mare parte, în bucătăria noastră. Dacă sunteți gospodine, cu siguranță nu trebuie să va faceți probleme că nu le aveți. De ceea ce nu dispunem, putem găsi cu ușurință la magazinele naturiste.

Eu zic așa: să vă rezervați o zi numai pentru voi, măcar o dată pe lună, dacă nu, chiar mai des. Weekend-ul cred că este cel mai prielnic, deoarece avem  toată ziua la dispoziție. După ce ați bifat acest lucru, următorul este să va faceți o listuță cu produsele de care aveți nevoie. După, începeți răsfățul.

O să vă divulg câteva din trucurile mele pentru răsfăț. Le folosesc des și sunt mai mult decât mulțumită.

Baie relaxantă cu apă de trandafiri și lapte de cocos

Baie cu petale de trandafiri si uleiuri esentiale

Adăugați în apa din cadă câteva ingrediente, toate naturale, care va transformă o baie obișnuită într-un răsfăț. Apa de trandafiri poate fi cumpărată dintr-un magazin naturist sau făcută în casă. Cum o faceți? Aveți nevoie de 50 grame de petale de trandafiri și un litru de apă. Le puneți la fiert la foc mic pentru 20 de minute.  Combinați apa de trandafiri cu laptele de cocos, cca. o cană.

Această combinație oferă o baie hidratantă, relaxantă și lasă o piele fină și delicată.

Piele hidratată cu miere și ulei de măsline:

Miere si ulei de masline | Trucuri sanatate
Masca cu miere si ulei de masline

Mierea poate fi folosită pentru toate tipurile de ten. Se amestecă o linguriță de miere cu o linguriță de ulei de măsline. Se aplică pe față și pe gât și lăsați să acționeze timp de 20 de minute. Veți obține o piele hidratată și fină.

Scrub pentru piele și față cu miere și zahăr brun

Scrub pentru față

Ingrediente: o lingură de miere, o lingură de zahăr brun.

Obțineți o pastă și o întindeți pe piele cu mișcări circulare. Se îndepărtează cu apă rece. Mierea are efectul de vitaminizare, iar zahărul brun are efect de exfoliere

Scrub pentru buze cu vaselină cosmetică și zahăr

Amestecați o linguriță de zahăr cu o linguriță de vaselină cosmetică până ce compoziția devine moale. Aplicați pe buze și masați ușor. Îl puteți folosi de 2 ori pe săptămână. Veți obține buze moi și catifelate.

Mască de față anti-rid cu gălbenuș de ou și suc de lămâie

Masca de fata anti-imbatranire | Trucuri sanatate
Masca de fata anti-imbatranire

Ingrediente: un gălbenuș de ou, o linguriță zeamă de lămâie.

Întindeți pe față cu mișcări circulare și lăsați să acționeze 20 de minute. La final, clătiți cu apă călduță din abundență. Gălbenușul de ou hidratează pielea și previne apariția ridurilor, iar zeama de lămâie curăță pielea și o menține sănătoasă.

V-am convins?

Comenteaza prin Facebook

DISTRIBUIȚI